De andra skådespelarna i Snabba Cash

Vad hände med Fares Fares?

Ja, du vet den där riktigt karaktäristiska killen vid namn Mahmoud i den andra filmen i serien av tre. Han är idag 43 år och bor fortfarande i Stockholm, som han förmodligen aldrig lämnar av kärlek till staden. Hur som helst så inledde han faktiskt sin filmkarriär på det internationella planet redan i samband med Snabba Cash 2. Trots att han redan var på gång fick han naturligtvis massor av bra skjuts av denna fantastiska filmrulle. Här har han varit CIA-agent i filmen Zero Dark Thirty, som är en dokumentärfilmatisering av jakten och dödandet av Usama Bin Laden. Här har han sedan fått bra fart på karriären och spelat mot allt från Naomi Rapace och Tom Hardy till självaste Gary Oldman.

Ödet för den okända Matias Varela

Idag är Matias Varela 36 år och bor fortfarande kvar i Stockholm. Här har du kanske killen som fick mest skjuts av alla de som medverkade i Snabba Cash. Han var ju egentligen helt okänd och bad om att få provspela för den första filmen. Sedan gick ju det så bra att han var med i alla tre. Efter det hägrade sedan det internationella genombrottet genom att få vara med i ett av avsnitten i TV-serien Covert Affairs. Senare har han blivit bra vän med Gustaf Skarsgård, vilket förmodligen inte lägger någon hake på framtiden. Han hade även en biroll i Point Break, samt att han 2015 blev pappa.

Dragomir Mrsic

Här är ju nästan livet som en solskenssaga för denne herre. Förmodligen också den mest kriminella figuren bland skådespelarna som medverkar i Snabba Cash serien. Här var han en av de som dömdes till fängelse för 930-miljonerkuppen mot Götabanken i Stockholm. Hans kommentar till det är att han var ung och dum. Han slog verkligen igenom i Snabba Cash, då han efter detta har medverkat i Edge of Tomorrow mot självaste Tom Cruise. Detta gick också tydligen så bra att han blev tjenis med storstjärnan. För att hedra honom vid ett besök i Sverige, så ställde Dragomir Mrsic till med en privat fest för sin goda vän. Inte mycket att klaga på för denne herre som har sitt mål utstakat för sig.

Medeleine Martin – Den där mjuktuffa tjejen

Detta är ju tjejen som spelade Nadja i Snabba Cash. Här sparade hon inte på gnistan och de karismatiska dragen. Detta gjorde att även hon fick en bra start på karriären med hjälp av rollen i denna filmserie. Här har hon sedan haft en roll i Studentfesten 2013. Efter det så blev det så bra som en huvudroll i filmen Odödliga. Naturligtvis har hon också varit en av de som förärats med att vara med i julkalendern, där hon spelade Fatima i Piratskattens Hemlighet år 2014. Madeleine har också bidragit med en roll i Beck-filmen Sista Dagen som Clerk. Helt enkelt har hon också lyckats med sin karriär efter Snabba Cash filmerna.