Hur gick det för Joel Kinnaman efter Snabba Cash?

Naturligtvis är det första jag tänker på bland alla de som spelar rollerna i filmerna Snabba Cash, Joel Kinnaman. Här har du den glassiga grabben som egentligen är helt schysst, men som samtidigt inte backar för något. En kille helt i min stil. Hans stora genombrott kom ju naturligtvis då också med dessa filmer. Efter det har han faktiskt också varit den som inte backat för mycket rörande olika roller han blivit erbjuden. Här har detta visat sig vara bra för det mesta, även om han antagit roller i en del filmer som inte visat sig bli några kassasuccéer. Hur som helst har det gått bra för grabben efter genombrottet.

Joel Kinnaman på det privata planet

Idag är Joel Kinnaman 37 år och har etablerat sig som en av de mest framstående svenska skådespelarna i Hollywood. Han har då naturligtvis sedan framgången etablerat sig i USA. Som ett bra exempel på detta så bytte han ut sin enkla boning i januari 2016. Här sålde han då sitt gamla slitna hem för en prislapp på 24 millar, och helt sonika köpte ett lyxhus i LA. Detta gav han 34 millar för. Helt enkelt så investerade han ytterligare 10 millar för framtiden och sin familj. Nu är familjen dock inte så stor utan består av hans fru, som sedan 2016 är Cleo Wattenström som också är en känd tatuerare. Innan detta var han tillsammans till och från under 2012-2014 med hollywoodstjärnan Olivia Munn. Hans registrerade förmögenhet som bevis på hans framgångar var 2016 på hela 54 miljoner spänn.

Mina personliga val – Det bästa med Kinnaman

Naturligtvis kommer denna härliga kille att numera ha spelat i många flera filmer och TV-serier än Snabba Cash. I och med det så måste jag ju dela med mig av mina personliga favoriter bland de skådespelarinsatser han har hunnit med. Nedan ser du hur det resultatet blev.

  • Snabba Cash 1-3: Naturligtvis är det Snabba Cash som kommer upp som första bild i mitt sinne, när det bästa av Joel Kinnaman ska presenteras. Här handlar det om den mycket karaktäristiske och smarta Johan ”JW” Westlund, som hans karaktär heter i filmerna. Detta är det klart bästa han någonsin har utfört på film.
  • Edge of Winter: Här spelar Kinnaman en far vid namn Elliot Baker, där han försöker skapa ett bättre förhållande till sina söner. Detta tar dock en vändning då de blir strandsatta i en stuga vid en sjö. Här vasar han verkligen prov på sin förmåga att anta olika roller.
  • Johan Falk: Här har Kinnaman varit med i inte mindre än 11 filmer. Han spelar här Frank Wagner, som från början är en ren och skär brottsling. Med tiden faller dock korthuset och han måste bli informatör till säkerhetspolisen. Här skapas då olika stilar och ett kraftigt band mellan polisen och han själv som informatör.
  • Run all Night: I denna mycket bra film med Liam Neeson i huvudrollen som Jimmy Conlon, spelar Joel Kinnaman hans son Mike Conlon. Här handlar det om en maffia boss som vill skjuta döden av hans egen son på Jimmy, vilket gör att Mike svävar i stor fara. Fantastiskt skådespeleri från både Liams och Joels sida.