Snabba Cash – Bästa filmerna någonsin

Det är ju helt enkelt så att alla som vill komma någonstans måste ha idoler. Att mina idoler blev alla de som skapat och spelar i Snabba Cash filmerna, var väl inte alls någon olycka. Inte fan är jag världens snällaste barn och aldrig gör något olagligt. Jag är den jag är, har en egen stil. Passar det inte så dra. Ja, det är precis det som passar mig. Kaxar du upp dig så smäller. Helt i stil med Snabba cash filmerna, som har blivit mina absoluta favoriter. Naturligtvis är det som vanligt att den första alltid är bäst. Det var ju liksom då man blev tagen på sängen, men loppet av en kula som pekar på tinningen. De andra går dock inte av för hackor heller.

I dessa filmer är det ös som gäller. Inte många döda punkter här inte. Precis som jag gillar det. Livet ska vara fyllt med händelser, och då gärna oväntade sådana. Det är ju just det som blir lite spännande och sätter kryddan på det som ska bli livet stek, innan du är den som vandrar i tunneln av mörker och doften av dött kött. Hur skulle du känna dig en morgon? Du vaknar upp 30 minuter innan, du vet att de kommer och hämtar dig. Det är idag ni ska göra den stora stöten och det handlar om cash för livet. Ni får kämpa, koncentrera er, blir jagade av snuten men lyckas dra iväg med bytet. Ni tog det från en som kommer att jaga er. Ni blir jagade av snuten för resten av livet. Är det värt det hela? Naturligtvis är mitt svar ja!

Mina favoriter bland de som spelar rollerna i Snabba Cash

Här är det ju ingen tvekan om vem som är den stora favvisen. Det handlar ju naturligtvis om Joel Kinnaman. Detta är ju grabben med de stora planerna och det intellektuella sinnelaget. Han skulle ju slå alla andra med hästlängder. Helt enkelt skulle mannen kunna sälja gul färg och övertyga någon om att detta vore senap. Ja, så bra är han verkligen. Snabba Cash är inte heller den enda filmen denna helschyssta grabb spelat i. Hans stora genombrott var dock i Snabba Cash filmerna.

Nu är det ju massor av olika totalt övertygande profiler i dessa filmer. Det är ju inte helt lätt att välja ut de bästa då alla gör så bra karaktärer i Snabba Cash. Hur som helst är det många från dessa filmer som blivit mina favoriter. Här kan du bara ta Fares Fares som spelar Mahmoud i den andra filmen. Han är ju helt enkelt unik och mycket övertygande. Sedan har du Matias Varela som var en helt okänd kille innan Snabba Cash. Han var ju dock så bra att han fick spela i alla tre. Helt otrolig kille. Efter det har du Dragomir Mrsic som blev polare med Tom Cruise, samt att det på den kvinnliga sidan finns läckra Lisa Henni och Madeleine Martin.

Snabba Cash i tre dyngheta rullar

Sedan den första Snabba Cash filmen kom och tog över hela min värld, så har det sedan producerats en andra och en tredje film i serien. Naturligtvis var ettan som vanligt alltid bäst, men de har faktiskt lyckats att skapa ytterligare två som följer samma grundläggande tema. Det handlar naturligtvis om brott och våld, men även om mycket känslor och kärlek. Hur som helst är det ju många som frågar om det kommer en fjärde film. Detta kan jag nog ganska klart säga att det inte kommer att göra. Här har man lyckats med tre och det skulle vara otroligt dumt att förstöra detta med en fjärde. Detta är min uppfattning och jag hoppas att alla andra delar denna med mig.